Program till september 2022

1 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

2 tor 13.30 Andakt på Skorpeds Servicecenter

5 sön 10.00 Gudstjänst med nattvard och café
Gudstjänstledare är Lars-Erik Jonsson och vi får höra en predikan av Andreas ”Ante” Lindström. Vi tar upp en månadsgåva till vår församling.

8 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

9 tor 13.30 Andakt på Skorpeds Servicecenter

12 sön 10.00 Gudstjänst och café
Ebba Nilsson leder oss idag och Andreas ”Ante” Lindström predikar.

15 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

16 tor 13.30 Andakt på Skorpeds Servicecenter

19 sön 10.00 Gudstjänst och café
Idag är Uno Tjernström gudstjänstledare och Håkan Gyll från Skorpeds Kyrka predikant.

22 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

23 tor 13.30 Andakt på Skorpeds Servicecenter

26 sön 10.00 Gudstjänst och café
Barbro Tjernström ansvarar för sång och musik och Andreas ”Ante” Lindström är både mötesledare och predikant idag.

29/6-3/7 Harpsjölägret!
19.30 Lägerbål för alla

3 Söndag 10.00
Gudstjänst o lägrets avslutning på Harpsjöbacken.
Kör två-tre kilometer från Skorped mot Örnsköldsvik. Sväng höger vid Mosjö kapell och häll höger när vägen delar sig. En kort stund senare är du på Harpsjöbacken.

6 ons 19.00 Sommarcafé i Baptistkyrkan
Gäst: Anders Tjernström.
Livet i världsmetropolen Chicago.

10 sön Hembygdsdagen 11.00 (Rätt tid!) Gudstjänst i Hembygdsgården i Lännäs
Kom och lyssna till Sommarkyrkan och medarbetare från Skorpeds Kyrka som ansvarar för gudstjänstens innehåll. (Det står 12.00 i det blad som delats ut i våra postlådor men det är tyvärr fel!)
Kör västerut mot Sollefteå från Skorped. Efter ca 400 meter kommer en å, efter den svänger du höger så kommer Hembygdsgården på höger sida.

13 ons 19.00 Sommarcafé i Baptistkyrkan
Gäster: Ulla o Stefan Löfven.
En kväll om att stiga in i och ur det bländande rampljuset.”

17 sön 13.00 Gudstjänst i Bygdegården i Byvattnet
Den här söndagen välkomnas att åka en bit mot Sollefteå. Skorpeds Kyrka står för innehållet i gudstjänsten.
Kör 1,5 mil västerut från Skorped till grannbyn Byvattnet och Bygdegården ligger på höger sida.

20 ons 19.00 Sommarcafé i Baptistkyrkan
Gäster: Linnea Nilsson, Sara Johansson, Matilda Hellgren och Kristoffer Arvidsson.
”Vart har jag hamnat idag?”

24 sön 10.00 Gudstjänst, nattvard och café
Hasse Forsén lotsar oss genom dagen gudstjänst men han är inte ensam, han har god hjälp av sin syster Marianne Kjellberg som är ”hemma” på besök och predikar för oss och leder nattvarden. Vi samlar in en månadsgåva till vår församling.

27 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

31 sön 10.00 Gudstjänst och café
Vi är glada för ännu en hemvändare som kommer på besök och medverkar i vår gudstjänst! Sara Johansson, som är ungdomsledare i Filadelfiakyrkan, Stockholm, delar med sig av sina tankar.

Augusti

3 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

7 sön 12.00 (Rätt tid!) Gudstjänst med Pickekakefest i EFS Önskan
Vi är bjudna att vara med i grannbyn och fira gudstjänst. Men också på festligheter i samband med den!
Åk från Skorped någon kilometer västerut och sväng höger mot byn Önskan och där ligger kapellet på höger sida.
(OBS! Tiden! Det är feltryckt i Församlingsbladet som delats ut. 12.00 är den rätta tiden för festen!)

10 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

12-14 augusti Equmeniakyrkans årskonferens i Vårgårda, Västergötland
Gudstjänster, seminarier och förhandlingar mm kan ses online HÄR!

Söndag 14 augusti
12.00 Fäbomöte i Lännäs Fäbodar
Ta med en kaffekorg och var med att fira en gudstjänst som Skorpeds Kyrka ansvarar för.
Åk från Skorped några kilometer västerut och sväng vänster innan byn Stugusjön. Kör tills du kommer till en vändplatsen och knallar den lilla stigen så är du framme!
19.00 Dela-med-dig-gudstjänst, nattvard och café
Kristoffer Arvidsson leder kvällsgudstjänsten i Baptistkyrkan där vi alla får medverka med det vi har på hjärtat; det kan vara en dikt, sång eller vittnesbörd. Diakonerna tar hand om nattvarden och vi samlar in en månadsgåva till församlingen.

17 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

21 sön 10.00 Gudstjänst och café
Jerry Gyll ansvarar för ordningen under gudstjänsten och vi har besök av Sören Ledin som predikar.

24 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

27 lör 10.00-16.00 Församlingsdag i Bystugan i Önskan
Ingen anmälan—en serveringsgrupp i församlingen ordnar med maten och fikat för dagen.

28 sön 10.00 Fotbollens dag och gudstjänst på Bränna IP
Den här dagen går i fotbollens tecken men vi inleder med en gemensam gudstjänst arrangerad av kyrkorna i byn innan turneringen startar. Andreas ”Ante” Lindström håller en andakt och Barbro Tjernström spelar.
Bränna ligger en kilometer väster om Skorped. Åk mot Sollefteå men håll utkik åt vänster så missar du inte idrottsplatsen!

4 sön 11.00 Gudstjänst med nattvard, söndagsskola och café
Idag är Arne Näsström gudstjänstledare och Andreas ”Ante” Lindström predikar. Vi samlar in en månadsgåva till vår församling. Idag startar söndagsskolan för hösten!

5 mån 19.00 Kvinniorerna startar för hösten

7 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

8 tor 13.30 Andakterna på Skorpeds Servicecenter startar för hösten

11 sön 11.00 Gudstjänst, söndagsskola och café
Gudstjänsten leds av Gunnar Näsström och Andreas ”Ante” Lindström predikar.

14 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

18 sön 11.00 Gudstjänst, söndagsskola och café
Idag leds gudstjänsten av Andreas ”Ante” Lindström. Han predikar också!

19 mån 19.00 Kvinniorerna

21 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön

22 tor 13.30 Andakt på Skorpeds Servicecenter

25 sön 11.00 Gudstjänst, söndagsskola och café
Karin Johansson leder dagens gudstjänst och vi har besök av Christer Westman som predikar.

28 ons 19.00 Bibelläsning, samtal och bön